09
Zář

The Boom Beatles Revival Band a Zoo2 U2 Revival (Spolek Kultura Tisá)12. září v Tisá – kultrurní dům

Spolu s ústeckými The Boom Beatles Revival Band, které v Tisé již není třeba představovat, se tentokrát posuneme v čase o několik desetiletí později a uvedeme jeden z předních českých revivalů stále hrající irské kapely U2.

Neratovická kapela Zoo2 hraje od roku 2012. Kapelu tvoří Jenda Sviták (zpěv, mimojiné basák ústeckých Hanuman), dále Silvestr Svoboda (kytara, klávesy, zpěv), Šimon Hrábek (kytara, klávesy), Matouš Hrábek (bicí), Milan Bušek (baskytara) a zvukař Jakub Lejsek (zvukař Zoo2).

Za relativně krátkou dobu své existence odehráli téměř 80 koncertů, některé z nich i na zahraničních podiích. Tento rok si dokonce zahráli v rámci doprovodného programu MS v ledním hokeji v Ostravě. Většina zvuků je hrána živě (což vysvětluje i netradiční počet členů pro U2 revival) samply používají jenom jako koření a jen tam, kde to písničkám prospívá, tedy nikoliv jako berličku. V repertoáru mají skladby z 12 alb U2 počínaje rokem 1980 a konče rokem 2009. Vedle známých hitů jako „I Still Haven’t Found What I’m Looking For“ nebo „One“ jsou zařazeny i skladby pozdější jako „Staring at the sun“,“Beautiful day“ nebo „Vertigo“. Svoji kapelu sami popisují slovy: „Hrajeme tělem i duší“.

Přijďte se sami přesvědčit v sobotu 12. září do Kulturního domu v Tisé. Po osmé hodině večerní koncert zahájí ústečtí The Boom následovanými Zoo2. O dobrý zvuk se tentokrát postará ústecký zvukař Míra Vaňkát. Vstupné 120Kč na osobu, děti do 15 let v doprovodu rodičů mají jako vždy vstup zdarma.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Spolek Kultura Tisá

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...